Jäsenmaksulaskut kaudella 2025

23.10.2024

« Takaisin

Jäsenmaksukausi 2025 avataan marraskuun aikana

Jäsenmaksujen hinnat määritetään liittovaltuuston syyskokouksessa 2.11.2024, jonka jälkeen KITI-järjestelmän jäsenmaksutoiminnot päivitetään kaudelle 2025. Kun tarvittavat päivitykset on tehtyä, toimitetaan seurojen jäsenrekisterin ylläpitäjille ohjeet seurojen omien jäsenmaksujen hintojen päivittämisestä sekä laskutusluvan antamisesta liitolle.

Jäsenmaksukauden 2025 avautumisesta ilmoitetaan autourheilu.fi -sivustolla sekä jäsenille lähetettävässä sähköpostitiedotteessa.
 

Jäsenmaksulaskut KITI-järjestelmässä

Jäsenmaksulaskut muodostuvat KITI-järjestelmään jäsenen omissa KITI-tiedoissa valitun laskutustavan mukaisesti. 
 

Valittavissa olevista laksutustavoista verkkomaksu ja sähköpostilasku ovat veloituksettomia. Paperisten jäsenmaksujen lähetyksestä muodostuvat kulut laskutetaan seuralta laskujen lähetyksen jälkeen helmikuussa. 
 

Jäsenmaksun maksaminen verkkomaksuna ja sähköpostilaskutus

Jäsenmaksulaskut ovat maksettavissa KITI-järjestelmän kautta sen jälkeen, kun seura on antanut liitolle laskutusluvan jäsenmaksulaskujensa luomiseksi ja laskut ovat luotu liitosta käsin. Sähköpostilaskut lähtevät jäsenille, joilla on valittuna omissa KITI-tiedoissa sähköpostilaskutus tai salli sähköpostilaskutus -täppä. Sähköpostilaskut lähetetään heti seuran annettua laskutusluvan liitolle. 

Ohjeet jäsenmaksun maksamiseen verkkomaksuna löytyvät täältä.
 

Paperisten jäsenmaksulaskujen lähetys kaudella 2025

Kaudella 2025 paperiset jäsenmaksulaskut lähetetään helmikuun alussa seuran valinnan mukaisesti.
Valittavissa on kolme eri vaihtoehtoa:

  • paperiset jäsenmaksulaskut lähetetään kaikille seuran jäsenille, joilla laskujen lähetyshetkellä on jäsenmaksulasku maksamatta
  • paperiset jäsenmaksulaskut lähetetään kaikille niille jäsenille, joilta puuttuu laskutustapavalinta kokonaan sekä niille, joilla KITI-järjestelmässä on valittuna laskutustapana paperilasku
  • paperisia jäsenmaksulaskuja ei lähetetä liiton toimesta. Seura vastaa itse mahdollisista paperilaskujen lähetyksestä


Paperisten jäsenmaksulaskujen lähetyksen kulut laskutetaan seuralta lähetettyjen laskujen lukumäärän perusteella. Yhden lähetetyn paperilaskun hinta seuralle on 3 euroa. Seuralla on mahdollisuus vaikuttaa heiltä laskutettavaan summaan ohjaamalla jäseniään valitsemaan laskutustavaksi sähköpostilaskun tai verkkomaksun. Mikäli seuran kaikilla jäsenillä on laskutustapana sähköpostilasku tai verkkomaksu, ei seuralla ole tarvetta jäsenmaksulaskujen lähetykselle ja näin ollen ei synny kustannuksia jäsenmaksulaskujen lähetyksestä.
 

Seuran jäsenrekisterin ylläpitäjät saavat sähköpostitse ohjeet lähetystavan ilmoittamisesta samassa viestissä, jossa kerrotaan hintojen päivittämisestä ja laskutusluvan antamisesta.
 

 

Yhteystiedot

Jenni Kuisma

Jenni Kuisma

Seurapalvelusihteeri

050 361 6456

jenni.kuisma@autourheilu.fi

Design Mainostoimisto Ajaton Oy