Olli Riiho aloittaa AKK:n tuotantokoordinaattorina

22.8.2024

« Takaisin

Olli Riiho aloittaa AKK:n tuotantokoordinaattorina 16.9.2024 alkaen ja uskoo suomalaisen autourheilun kestävän maailmanlaajuisen vertailun myös viihteen muotona.

 

Riiholla on vankka kokemus liikkuvan kuvan tuotannosta ja kehittämisestä moderneissa teknologiaympäristöissä, mikä tekee hänestä osuvan valinnan tehtävään. Hän tulee vastaamaan laaja-alaisesti AKK:n liikkuvan kuvan tuotannosta sekä autourheilukilpailujen livestreamien hallinnoinnista.


AKK:n toimitusjohtaja Kimmo Vainio iloitsee onnistuneesta rekrytoinnista: "Ollin rooli tuotantokoordinaattorina on merkittävä AKK:n tulevaisuudelle. Hänen asiantuntemuksensa ja kokemuksensa liikkuvan kuvan tuotantoon vahvistavat AKK:n asemaa niin kansallisesti kuin kansainvälisesti. Odotamme innolla yhteistyötä ja Ollin tuomaa lisäarvoa tiimillemme."


Riihon monipuolinen kokemus tuo vahvuutta tuotantokoordinaattorin tehtävään
Riiholla on monipuolinen tausta omien ja asiakasbrändien rakentamisesta, erityisosaamisenaan liikkuva kuva. Hän on tottunut työskentelemään tiiviissä yhteistyössä eri asiantuntijoiden kanssa ja korostaakin, että menestyksekäs projektityöskentely vaatii suunnitelmallisuutta, luovuutta ja kykyä sopeutua nopeasti muuttuvaan digitaaliseen ympäristöön. Tämä osaaminen ja asenne tukevat häntä erinomaisesti tuotantokoordinaattorin tehtävässä.


Olli odottaa innoissaan hyppäämistä mukaan autourheilumaailmaan: "Olen todella innoissani liittyessäni AKK:n joukkoon ja saadessani mahdollisuuden olla osa suomalaista ja kansainvälistä autourheiluosaamista. Liikkuvan kuvan tuotanto autourheilun vauhdikkaassa ympäristössä on ollut haaveeni jo pidemmän aikaa. Motorsportin suurkuluttajana uskon, että suomalainen autourheilu kestää maailmanlaajuisen vertailun myös viihteen muotona, johon katsojat ovat valmiita sijoittamaan vapaa-aikaansa."


Tervetuloa osaksi AKK:n tiimiä – odotamme innoillamme hänen osaamistaan tuotantojen kehittämisessä ja toteuttamisessa.
 

Yhteystiedot

Katja Lindman

Viestintäpäällikkö

044 7360 325

katja.lindman@autourheilu.fi

Design Mainostoimisto Ajaton Oy